COVID19 - Nieuwe strengere maatregelen !

De laatste tijd verergerde de COVID19-situatie, ook in onze gemeente.

Vorige week kwam er dan een burgemeestersbesluit met strengere maatregelen en enkele dagen geleden kregen we eveneens strengere maatregelen vanuit de regering.

Zoals afgesproken met ons bestuur, hebben we dan ook vorige woensdag alle cursisten verwittigd dat alle lessen met onmiddellijke ingang geschorst werden.

HET MOET !

Het is hard mekaar al weken - maanden niet meer te kunnen zien, het is hard niet meer in groep te kunnen schilderen - boetseren - kleien ...

MAAR het is ook heel hard nodig er alles aan te doen om te zorgen dat we zelf en al diegenen die ons dierbaar zijn niet besmet geraken. Mocht het toch zo zijn moeten wij ervoor zorgen dat de allerbeste zorgen kunnen blijven gegeven worden door onze zorgverstrekkers, die trouwens alleen maar groot respect verdienen.

We mogen mekaar niet vastpakken, MAAR we mogen mekaar ook niet loslaten !

Haal je creativiteit boven om mekaar, zij het vanop afstand, toch te zien, te horen, te steunen, een mooi moment te bezorgen ...

De maatregelen gelden tot midden december. Nadien kondigen Kerstdag en Nieuwjaar zich aan en kunnen wij dus nu al zeggen dat het zeker 2021 zal zijn vooraleer er opnieuw cursus zal gegeven worden.

We houden jullie op de hoogte !